Diepdruk (etsen)
Diepdruk (etsen en droge naald)


Door Covid-19 en de maatregelen zijn alle cursussen afgelast tot voorlopig 1 september 2020Sinds 2019 word een 3-tal keer per jaar cursussen diepdruk georganiseerd voor beginners. Deze cursus beslaat 5 keer 2,5 à 3 uren. (de eerste les ongeveer 3,5 uren)


In deze cursus wordt het verschil geleerd tussen etsen en droge naald, allebei diepdruktechnieken.

Er wordt gewerkt met koper plaatjes van 10 X 10 cm en er wordt enkel in zwart wit gedrukt.


Ook wordt er aandacht besteed aan de verschillende materialen, etspers, soorten papier en de inrichting van het atelier. De cursus wordt zo veel mogelijk praktisch benaderd.


Na het vervolledigen van deze cursus kan je doorstromen naar een vervolgcursus waar telkens andere technieken aangeleerd worden.


Het atelier is uitgerust met een Artley etspers met een drukvlak van 70 X 130 cm.  Om een goede werking en doorstroming te garanderen, kunnen er telkens maar 3 cursisten deelnemen aan de cursus.


Praktisch


-Geen ervaring vereist

-Na de eerste les breng je een eigen eenvoudige tekening mee. Maak het niet te moeilijk en zoek het niet te ver! Het is de bedoeling om de techniek onder de knie te krijgen en niet om een meesterwerk te maken.

-Alle materialen zijn aanwezig en zijn in de prijs begrepen.

-Een uitgebreide syllabus behoort er ook bij. Zo kan je de les met volle aandacht volgen.

-'slechte' kleding aandoen!


Wanneer?


5 mei, 12 mei, 19 mei,26 mei en 2 juni 2020.


Telkens dinsdagavond van 19 u tot 22 u


Inschrijven uiterlijk  op 22 mei 2020 via mail mady.maerien1@gmail.com


Passen deze data niet? Dan kan je deze curus in privéles aanvragen.Prijs?


450,,00 € voor de hele reeks, inclusief alle materialen, syllabus


Bij inschrijving krijgt U een factuur waarop de betaalgegevens staan. Het factuurbedrag dient uiterlijk 3 dagen voor aanvang van de cursus op de rekening te staan.Indien er nog vragen zijn, aarzel niet om me te contacteren.  mady.maerien1@gmail.com