Workshops

Workshops of cursussen schilderen geef ik enkel op aanvraag van privépersonen. In uitzonderlijke gevallen voor groepen/organisaties. De workshops zijn à la carte, binnen de grenzen van het mogelijke.

De workshops/cursussen kunnen gegeven worden in mijn atelier in Deurne-Diest. Maar ik kan ook bij u thuis komen tot max. 15 km enkel vanuit Deurne-Diest. Indien verder wordt een meerkost van 0.4 €/gereden km gerekend.

Workshops in kleine groepjes

De workshops die ik in mijn atelier geef, zijn schilderen en tekenen . Lessen in mijn atelier zijn enkel privélessen (1 persoon, max 2). Bij U thuis zijn de groepjes beperkt tot max. 3 à 4 personen omdat persoonlijke aandacht en een persoonlijke aanpak belangrijk zijn.

Voor wie?

Heel kort: voor iedereen. Zowel beginners als gevorderden.

Ben je een beginner en wil je een initiatie in schilderen? Of wil je eens acrylverf of olieverf proberen? Dan is er de 3-daagse initiatiecursus.

Heb je al ervaring met schilderen en wil je meer weten over kleurenleer, compositie, …? Een bepaalde stijl uit proberen? Ook enkel leren tekenen of zit je vast met je tekenwerk? Bekijk onze à la carte aanbieding. Schilderen voor gevorderden of tekenen.

Tekenen kan in tegenstelling tot schilderen wel per uur gevolgd worden. bij schilderen is er meer voorbereiding en opruim nodig en is een uur zeer krap.

Wat is er in de prijs begrepen?

In de beginnerscursussen zijn verf en penselen inbegrepen in de prijs want het is makkelijker om al een beginnerspakket te hebben in plaats van dat je op zoek moet naar gerief en dan te duur of kwalitatief slechte producten koopt. De gevorderden worden geacht zelf hun verf en penselen bij zich te hebben. Dragers – waarop je schildert- worden door de cursist zelf meegebracht.

Schrijfgerief is niet noodzakelijk omdat bij alle cursussen iedereen een syllabus krijgt waar de stof nog eens uitgelegd staat.

Inschrijven en betalen

Inschrijven is wel verplicht. Betalen kan via Payconiq of op voorhand overschrijven of cash.

De lestijden vallen binnen de uren die staan op de pagina ‘contact en openingsuren‘.

Online cursussen doe ik bewust niet. Ik weet het… het zou de toekomst moeten zijn. Maar zelf zit ik niet graag gekluisterd aan een PC.

Tot slot, als er nog vragen of onduidelijkheden zijn, of voorstellen, mag je me steeds contacteren!

Hopelijk tot snel!

Mady