Workshops

Workshops of cursussen schilderen (voor beginners) en aangepaste workshops geef ik enkel op aanvraag van privépersonen. De workshops zijn à la carte, binnen de grenzen van het mogelijke. Voorlopig is het atelier nog in Laakdal. Uiterlijk april 2023 verhuist deze naar Deurn-Diest.

Workshops in kleine groepjes

De workshops die ik in mijn atelier geef, zijn schilderen, tekenen en grafiek (diepdruk). Ik beperk me tot maximaal 3 à 4 personen per cursus/workshops, omdat persoonlijke aandacht en een persoonlijke aanpak belangrijk zijn. Bij grafiek zijn het maximum 2 personen, omdat er maar 1 etspers ter beschikking is.

Voor wie?

Heel kort: voor iedereen.

Wil je gewoon een initiatie? Wil je eens acrylverf of olieverf proberen? Of wil je specifiek kleurenleer? Of juist compositie? Een bepaalde stijl uit proberen? Het is volledig à la carte.

Vaste cursussen in het aanbod zijn de 3- daagse cursussen/workshops voor beginners en gevorderden. Deze zijn laagdrempelig opgesteld, dus we starten met echt niets. Zonder voorkennis. Van de gevorderden ga ik er wel van uit dat ze de basiskennis hebben. Soorten verf, hoe de verf te gebruiken, soorten ondergronden, penselen, … .

Wat is er in de prijs begrepen?

In de beginnerscursussen zijn verf en penselen inbegrepen in de prijs want het is makkelijker om al een beginnerspakket te hebben in plaats van dat je op zoek moet naar gerief en dan te duur of kwalitatief slechte producten koopt. De gevorderden worden geacht zelf hun verf en penselen bij zich te hebben. Dragers – waarop je schildert- worden door de cursist zelf meegebracht. Voor grafiek is het papier in de prijs begrepen.

Schrijfgerief is niet noodzakelijk omdat bij alle cursussen iedereen een syllabus krijgt waar de stof nog eens uitgelegd staat.

Inschrijven en betalen

Inschrijven is wel verplicht. Betalen kan via Payconiq of op voorhand overschrijven of cash.

De lestijden vallen binnen de uren die staan op de pagina ‘contact en openingsuren‘.

Online cursussen doe ik bewust niet. Ik weet het… het zou de toekomst moeten zijn. Maar zelf zit ik niet graag gekluisterd aan een PC.

Tot slot, als er nog vragen of onduidelijkheden zijn, of voorstellen, mag je me steeds contacteren!

Hopelijk tot snel!

Mady