Enkele verkochte kunstwerken

Verkochte kunstwerken verdienen ook een plaats: uit respect voor de kunstwerken zelf, maar ook voor (toekomstige) kopers/investeerders. Helaas staan niet alle verkochte kunstwerkjes hierop omdat sommige een hele tijd geleden zijn, foto’s ontbreken of ik niet meer weet welke juist verkocht zijn, … of de koper wenst dit niet.

Verkocht grafisch werk Lady Fuck off. Lino en collage.
Lady Fuck off

‘Lady Fuck off’ is een combinatie van linosnede en collage. Deze dame is in verschillende andere werken gebruikt zoals ‘Freedom for chicks‘ en in ‘Ladies on the beach‘. Ook in schilderijenreeks is deze dame gebruikt ‘ons moemoe en onze vava op reis‘. Oorspronkelijk is dit dametje ontworpen voor een ex libris. Lady Fuck off is slechts in 1 exemplaar. Creatiejaar: 2018

Verkochte kunstwerken. Het uilenbruidspaar. Twee uilen op een tak. Grafisch werk litho polyester.
het uilenbruidspaar

‘Het uilenbruidspaar’ is een grafisch werk door middel van de techniek litho polyester en drie kleuren. Het is slechts op 3 exemplaren gedrukt in 2016.

Deze uiltjes waren ook de basis voor een ontwerp van onze brievenbus. Ze zijn ook verwerkt in een ander grafisch werk ‘Fascination Owls and Mice’.

The science of real love. litho polyester met tekening. Over het bedrog van social media en de vervreemding van elkaar. verkocht kunstwerk

‘The science of real love’ is een klein werkje van 12 X 13 cm. Het is een combinatie van litho polyester, collage en tekenen.

Dit werkje werd gemaakt voor een expo van kleine werkjes voor Enter into Art in Duitsland. Nadien is het verhuisd naar Parijs Concept Store Gallery.

Het is gemaakt in 1 exemplaar in 2016.

Verkochte kunstwerken. Catwalk. ets en collage.

‘Catwalk’ is een ets gecombineerd met collage. Het is een knipoog naar de modewereld…een woordspeling.

Catwalk is gecreërd in 2017. op 10 exemplaren.

Play chess

‘Play chess’ is een werkje van 10 X 10 cm, gecreëerd met de techniek CRD (computer designed). Het is een combinatie van tekeningen die ik zelf gemaakt heb en ingekleurd en vervormd heb met photoshop.

Het dambord is verfrommeld, fel bewandeld. Het paard stelt kracht voor en gooit de toren omver.

creatiejaar 2017 op 10 exemplaren.

Verkocht kunstwerken. Ons moemoe en onze vava op reis.
ons moemoe en onze vava…

‘Ons moemoe en onze vava op reis’. Een reeksje waarin de grootouders op reis gaan. Vava achter de camera, moemoe ervoor.

Het zijn kleine schilderijtjes met olieverf , 30 X 25 cm, die erg graag gezien werden.

Ze werden in 2013 gemaakt.

Een zomerlandschapje van acryl op doek. Het is een van de weinige schilderijen die ik met acryl geschilderd heb. Ik heb ook met plastiekfolie gewerkt. Schilderijen maken met plastiekfolie heb ik zelf ‘uitgevonden’, door een fout. Er zijn voor deze techniek ook workshops gegeven.

creatiejaar is 2012. Het werk is 30 X 40 cm groot.

‘Disco night’ is een groot schilderij van 100 X 100 cm. Dit heb ik vrij ruw geschilderd om beweging te suggereren.

Creatiejaar: 2012

Afrikaanse vreugdedans is een schilderij gecreëerd in 2010. Het is een apart schilderij omdat dit ook als coverafbeelding op een boek staat.

Funky way of Life

‘Funky way of life’ is een klein schilderijtje (24 X 30 cm) geschilderd in acrylverf.

Het creatiejaar is 2012/

Spiegelbeeld

‘Spiegelbeeld’, is een olieverfschilderij van 100 X 80 cm. Het is gemaakt een week voor het huwelijk van mijn man en mij. Op de dag van ons huwelijk is dit schilderij , waar ik zelf ook heel tevreden over was, verkocht. Het was nog nat.

Gecreëerd in 2008.

‘Flamencodanseres’ is in het bezit in de vaste collectie van het AZ Jan Portaels te Vilvoorde.

Monnik

‘Monnik’ is een olieverfschilderij gecreëerd in 2006. Het was een van mijn eerste creaties.

Afmeting 50 X 60 cm